תבשיל קדירה ממש בדיוק לימים קרירים אלו; מכניסים את הבשר לסיר ומשרים אותו לפחות 24 שעות, יש להפוך אותו כל 6 שעות ולערבב קצת את רוטב.אסדו הואילנסה...
שיפודי קבב עם ירקות בליווי סלסה לרגל עונת המנגלים והפיקניקים
אורז דביק + מנגו | שרי שפילמן הכוהנת הבאה לאוכל תאילנדי
קטגוריהמאכלי עמים | People’s Food
מתכון זה גם הוא מקורו לה-פאס, בשר עוף ודגים מהווים את עיקר מרכיבי התבשיל הפיקנטי, כשמוגש עם לחם טרי הוא מהווה חגיגה לחיך. תבשיל זה הוא אחד המאכלים...
Recent Comments