עוגיות שקדים מהמטבח הארגנטינאי
מצרכים:
250 גרם שקדים
300 גרם חמאה
225 סוכר
קליפת לימון (מלימון אחד)
תמצית וניל
3 ביצים
תמצית שקדים
1/4 קג קמח
דולסה דה לצ´ה או ריבה
אופן ההכנה:
להתיך את החמאה להוסיף את הסוכר ולהוסיף את הביצים אחת אחת.
להוסיף את קליפת הלימון השקדים ותמצית הוניל.
להוסיף את הקמח וקצת תמצית שקדים, ללוש עד שהבצק אחיד ולהכניס למקרר לחצי שעה.
לרדד את הבצק ולקרוץ עיגולים. לאפות בחום גבוה כ-20 דקות.
להצמיד כל שני עיגולים עם דולסה דה לצ´ה או כל ריבה אחרת.
בתיאבון.
באדיבות – באדיבות el lobo – הזאב פורטל המטיילים בדרום אמריקה
הוסף תגובה