ריבת חלב מהמטבח הארגנטינאי
מצרכים:
300 גרם סוכר
1 ליטר חלב
1 שקית סוכר וניל
¼ כפית סודה לשתיה
אופן ההכנה:
לחמם על אש בינונית את החלב, להוסיף את הסוכר, סוכר הוניל והסודה לשתיה ולערבב הכל יחד.
הריבה צריכה להישאר על אש בינונית כשעתיים שלוש וכל הזמן צריך לערבב.
טיפ: ניתן להכניס לריבה 6 גולות (שטופות היטב), הגולות נעות מהחום ומערבבות במקומכם את הריבה.
כשהריבה סמיכה דיה, יש לכבות את האש להוציא את הגולות ולתת לריבה להתקרר.
בתיאבון.
באדיבות – ארלט זיבוב. ובאדיבות el lobo – הזאב פורטל המטיילים בדרום אמריקה
הוסף תגובה