ג’אקומו ויולה; “פסטה מהווה, בדרך כלל, מנה בפני עצמה והיא מוגשת אחרי מנות האנטיפסטי או המרק, ולפני מנת הבשר או הדגים – המנה העיקרית. כמה...
יום הפסטה הבינלאומי, מתכון לחגוג סביב השולחן פסטה ברוטב רוזה
ג’אקומו ויולה; “פסטה מהווה, בדרך כלל, מנה בפני עצמה והיא מוגשת אחרי מנות האנטיפסטי או המרק, ולפני מנת הבשר או הדגים – המנה העיקרית. כמה...
המומחה למטבח האיטלקי ג’אקומו ויולה, האיש העוסק שנים רבות בבישול ובבישול איטלקי בפרט, מסביר ומציג, איך להכין נכון פטוצ’יני עם שמנת ופלפלים ב-3 צבעים;...
| א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
| 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
| 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
| 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
| 28 | 29 | 30 | 31 | |||
Recent Comments