הספר מאת השף קרלו לאי, בעל מסעדת ’מילנו’ בגן העיר בתל-אביב, בהוצאת ’פן’, ספרי חמד וידיעות אחרונות
קרלו לאי, שעזר לאמו בילדותו במסעדה המשפחתית , למד בגיל שלוש לערבב את המינסטרונה, למלא את הטורטליני ועוד. הוא הגיע לישראל בעקבות האהבה לישראלית והיום הוא מבשל עם המון אהבה במסעדה שלו.
215_id=2931_001.jpg
קרלו לאי, יליד מילנו, איטליה, שבגיל 16 עברה משפחתו בסרדינה אי ליד קורסיקה.
הוא למד מאמו כיצד להכין פסטה כשהוא בן… שלוש – במסעדה המשפחתית שקיימת עד היום ושמה EL CERVELEE DE MILAN שפירושה ’הטעמים הטובים של מילנו’.
עד היום, אופים בה, לחם טרי מדי יום ביומו, מכינים פסטה טריה ומבשלים אוכל איטלקי נפלא עם המגע המיוחד של סרדיניה.
“פסטה טובה היא פסטה טריה. פסטה – כל אחד יכול לעשות” הוא סבור וגם מיישם את הידע שלו ומעביר אותו לאחרים.
הוא מעניק הוראות פשוטות לבחירת המוצרים היבשים, הגבינות האיטלקיות, הבשר, תבלינים ועשבי תיבול.
מאמא מיה!
להשיג בחנויות הספרים במחיר 98 ש”ח.
למעלה משמאל תמונת עטיפת הספר “פסטה – כל אחד יכול”, ספרו של השף קרלו לאי, בעל מסדת מילנו בגן העיר בתל-אביב, יליד מילנו.
* הכתבה הובאה באדיבות אתר “רינונים”.
הוסף תגובה