דיאטה, מחקר ב’מרכז הרפואי וולפסון’: איך לאכול עוגת שוקלד, ולהשאיר אותה שלמה
מכון היצוא, לרגל תערוכת היין הבינ"ל Israwinexpo 2012: היין של ישראל על המפה
’פטה כבד עוף’ מעוטר בפיסטוק, מלווה בריבת תאנים
סידן, עדיף ממקורות צמחיים, הכוללים: ’ירקות עלים’ שהם טובים יותר ממשקה חלב
התזונאית הקלינית, אולגה רז, על סודות תזונתיים של פירות יבשים במיוחד לט"ו בשבט
השף שאול בן אדרת, שליח ’ערוץ האוכל’ בישל היום בשידור חי בטלוויזיה הטורקית
עוגיות חמאת בוטנים
רחל גרנות, בריאות הציבור וחינוך לבריאות: סופגניות חג חנוכה, אינן אויב המדינה
כנס הפרעות אכילה בכנסת, החשיפה: אנורקסיה ו-בולימיה, אובחנו בילדים בני שבע
"חדרוכל: סיפורים - מתכונים - קיבוץ", ספר חדש של שני עיתונאים, בקרוב
No votes yet.
Please wait...
Recent Comments