מהמטבח הקולומביאני
מצרכים:
מקור – סנטה מרטה.
3 כוסות מחית מנגו
1 כוס שמנת מתוקה
4 ביצים מופרדות
3 כפות אבקת ג´לטין חסרת טעם
1/4 כוס מים פושרים
1 כוס סוכר.
אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים לקצף יציב ובהדרגה מוסיפים
את החלמונים והסוכר תוך כדי הקצפה.
לערבב את מחית המנגו, השמנת המתוקה ואבקת הג´לטין ליצור תערובת אחידה.
להוסיף את תערובת המנגו לביצים (בתנועות קיפול) בצורה זהירה (בלי לשבור את הקצף).
לשים במקפיא לכמה שעות.להוציא ולשים בכלי הגשה.
ניתן להגיש עם רוטב אנגלי או קרמל.
בתיאבון.
המתכון הובא באדיבות el lobo – הזאב פורטל המטיילים בדרום אמריקה
הוסף תגובה