אם נותרו לכם שאריות בדפנות הסיים שבישלתם לשבת או מארוח רגע… לא לזרוק יש דרך לנצל אותם
Leftovers Casserole_180k-n-01.jpg
משאריות של תבשיל תפוחי אדמה ותבשילי ירקות שונים אפשר להכין פשטידה מעניינת,למעשה אפשר לצרף כל תוספת שרוצים, החל מבשר מבושל וכלה בגבינות שונות ששוכנותלהן במקרר ללא דורש
אופן ההכנה:
מועכים את כל השאריות במזלג מוסיפים ביצים (לפי כמות הירקות) עד שמקבלים בלילה לא סמיכה מאוד, מגרדים מעט גבינה, בוחשים הכל ומכניסים בתבנית לתנור והרי לכם מנה ראשונה.
בתיאבון!
הוסף תגובה