11
פרוסות חצילים ברוטב עגבניות
4פינת התזונה: >ו מגזין אנונימוס ו√
ברוטב עגבניות
החומרים:
חציל
שמן לטיגון
קופסה קטנה של רוטב עגבניות
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
4 שיני שום
כפית סוכר
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. פורסים את החציל לפרוסות ומטגנים בכמות נדיבה של שמן משני הצדדים, עד להשחמה.
2. בינתיים מכינים את הרוטב: שופכים את הרוטב לקערה ומוסיפים מים בכמות של קופסת הרסק. מוסיפים גם את הסוכר, את המלח ואת הפלפל השחור ומערבבים.
3. פורסים את שיני השום לפרוסות דקות ומוסיפים לקערה. מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים.
4. לאחר שפרוסות החציל השחימו משני הצדדים, יוצקים את הרוטב על החצילים, מערבבים, מכסים ומבשלים למשך שתי דקות.
5. מגישים חם או קר.
הוסף תגובה