tips02.jpg
טיפים לבישול ולטיבול
בישול – את שאריות מרק הירקות אל תמהרו לזרוק. הקפיאו את הירקות שנשארו וגוונו בהם את התבשיל הבא שלכם. נפלא עם אורז, בשר או כל תבשיל אחר.
תיבול – צמחי תבלין. עשבי תיבול יוסיפו לכל מאכל ולו הדיאטטי ביותר טעם מיוחד וארומה נפלאה. אם אין לכם גינה ניתן לגדלם באדנית על אדן החלון. צמחים מומלצים : רוזמרין ( מתאים לבשר ודגים), נענע, ריחן ובזיליקום ( טובים לסלטים ולפיצות )
משאריות של תבשיל תפוחי אדמה ותבשילי ירקות שונים – אפשר להכין פשטידה מעניינת, מועכים את כל השאריות במזלג מוסיפים ביצים (לפי כמות הירקות) עד שמקבלים בלילה לא סמיכה מאוד, מגרדים מעט גבינה, בוחשים הכל ומכניסים בתבנית לתנור והרי לכם מנה ראשונה.
לשער נעים בבית ולמתכונים נוספים – לחצו כאן
הוסף תגובה