לטעמי, מרק חורפי טעים וקל להכנה, בכלל בטטות הם אחד הדברים הכי טעימים בעולם…
החומרים:
4 בטטות בינוניות
חצי כוס חלב קוקוס
2 כפיות אבקת מרק בטעם עוף (פרווה)
רבע כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. עוטפים את הבטטות בנייר כסף ואופים אותן בקליפתן בחום בינוני, במשך כ-45 דקות.
2. בינתיים, ממיסים את אבקת המרק בשתי כוסות מים רותחים.
3. מרוקנים את תוך הבטטות לבלנדר, מוסיפים את שאר החומרים וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק.
4. מחממים לפני ההגשה.
המתכון, פורסם לראשונה, ב”זכויות בעלי-חיים השבוע”, שבועון אינטרנט לזכויות בעלי-חיים. להרשמה לשבועון לחצו כאן.
הוסף תגובה