יש להגיש חם לשולחן תוספת של קצפת ודובדבן על הנ”ל ישפרו את המעדן עוד יותר.
בלינצ’ס הונגרי; אילוסטרציה.
המצרכים:
חומרי הבלילה:
שתי כוסות קמח
חצי שקית אפקת אפיה
חמש כפות סוכר
קורט מלח
ביצה
רבע כוס שמן
אחת וחצי כוסות חלב
חומרי מילוי:
בננות ו/או תות שדה
נטיפי שוקולד או שוקולד מריר מגורר
חומרי רוטב שרי וציפוי:
חצי כוס שרי
חצי כוס מים
נטיפי שוקולד או 100 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה:
לערבב את חומרי הבלילה יחד ולטגן עלים על מחבת ללא שמן על אש נמוכה.
להכניס לכל עלה בננה חצויה לשניים ו/או תותי שדה חצויים ולהוסיף את השוקולד.
לגלגל את העלים הממולאים ולהניחם בתבנית אפיה.
לערבב את השרי והמים ולשפוך על הבלינצ’ס. לפזר את השוקולד מעל ולהכניס לתנור בינוני כ-15 דקות (עד שהשוקולד נמס).
יש להגיש חם לשולחן, תוספת של קצפת ודובדבן על הנ”ל ישפרו את המעדן עוד יותר.
הוסף תגובה