מהמטבח בוליביאני
מצרכים:
ל-6 סועדים.
מקור – לה-פאז.
1 נתח מגב חזיר
400 ג´ גרעיני תירס
200 גרם מחית תפו”א
200 גרם פלפל צהוב חריף קצוץ
9 שיני שום קצוצות
3 כפות פירורי לחם
1/2 כפית כמון טחון
מלח
אופן ההכנה:
לחתוך לנתחים את הבשר ולבשל בסיר עם מים, פלפל צהוב, שום, פלפל וכמון.
כאשר הבשר מבושל יש להוסיף את פרורי הלחם ולבשל כ-15 ד´ נוספות.
בתיאבון.
באדיבות – באדיבות el lobo – הזאב פורטל המטיילים בדרום אמריקה
הוסף תגובה