גיסו,
מצרכים:
½ קג בשר שריר חתוך לקוביות.
2 פלפל אדום.
2 גזר.
1 בצל גדול.
שמן
2 כוסות אורז
1 קופסה רסק עגבניות
אופן ההכנה:
לטגן את הבשר.
לאדות את הירקות על אש נמוכה עם מעט שמן.
להוסיף את הבשר לירקות ולמלא את הסיר מים עד שיכסה את התערובת.
להוסיף קצת מלח ופלפל לפי הטעם.
להוסיף קופסת רסק עגבניות ולחמם על אש בינונית עד שהבשר מתרכך.
להוסיף את האורז ולבשל על אש נמוכה עד שהאורז מוכן.
בתיאבון.
באדיבות – ארלט זיבוב. ובאדיבות el lobo – הזאב פורטל המטיילים בדרום אמריקה
הוסף תגובה