מהמטבח הצ´יליאני תבשיל קדירה לימי החורף הקרירים.
למטייל בצ´ילי טיפ מאתר el lobo – הזאב פורטל המטיילים בדרום אמריקה: צפונה מסנטיאגו, נמצאת סרנה (serana), אתר נופש פופולרי ליד הים, ממנו ניתן להגיע לעמק אלקי, שם מיוצר הפיסקו המקומי, אשר לאחר גלגולים מגיע למשקה המקומי – Pisco Sour, ברנדי ענבים מעורבב עם לימון, חלבון ביצה, וסוכר.
CHALQUICAN_180_01.jpg
קיבלתם, תיאבון… לטיול? לאוכל? כאן נוכל לסייע לכם רק עם מתכון מצויין לחורף קר בישראל:
מצרכים:
2 קילו בשר בקר
1 בצל גדול
4 תפו”א גדולים
1/4 קילו דלעת
2 שיני שום
1/2 כוס שמן
פלפל חריף
פלפל שחור
אורגנו
כמון
מלח
אופן ההכנה:
לחתוך את הבשר לחתיכות קטנות.
מטגנים את הבשר בסיר עם התבלינים והבצל הקצוץ כ-10 דקות.
לאחר מכן, מוסיפים את תפו”א והדלעת חתוכים לקוביות.
ממשיכים לטגן כ-10 דקות נוספות על אש בינונית.
מוסיפים מים וממשיכים לבשל עד שתפו”א מוכנים.
להגיש בקערה ולקשט בפטרוזיליה.
בתיאבון.
המתכון הובא באדיבות el lobo – הזאב פורטל המטיילים בדרום אמריקה
הוסף תגובה