הימים מתחילים להתקרר ופירות החורף מבשילים על העצים. בימים אלה נפתחת עונת האבוקדו, פרי שמשלב טעם עז ומיוחד, עם בריאות וצבע. שף שבי בכר, מנהל מערך...
סלט אסיאתי קייצי
הימים מתחילים להתקרר ופירות החורף מבשילים על העצים. בימים אלה נפתחת עונת האבוקדו, פרי שמשלב טעם עז ומיוחד, עם בריאות וצבע. שף שבי בכר, מנהל מערך...
במקור, סלט קפרזה אידאלי מוכן מעגבניות וריחן שגדלו תחת השמש הקופחת של דרום איטליה, שמן זית כתית מעולה (Extra Virgin) שמופק מזיתים שגדלו בחצי האי...
| א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
| 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
| 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
| 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
| 28 | 29 | 30 | 31 | |||
Recent Comments