כשהמים מגיעים שוב לרתיחה מוסיפים את האטריות ואת אבקת המרק ומערבבים.
אילוסטרציה. ארכיונעים.
החומרים;
חבילה (400 גרם) אטריות דקות
½ שקית לקט ירקות קפואים
5 כפות אבקת מרק
2 כפות שום כתוש
2 כפות עשבי תיבול מיובשים (מיורן, אורגנו, בזיליקום וכדומה)
ההכנה;
מרתיחים מים ומוסיפים את לקט הירקות.
כשהמים מגיעים שוב לרתיחה מוסיפים את האטריות ואת אבקת המרק ומערבבים.
לאחר 5 דקות, כשהאטריות מתרככות, מורידים מהאש ומסננים.
מוסיפים את השום הכתוש ואת עשבי התיבול ומערבבים.
יוצקים את התערובת לקערה או לתבנית עמוקה, מכסים ומצננים.
מכניסים את הקערה למקרר ומגישים קר.
__________
כל המתכונים בקטיגורייה זו, מבוססים על רכיבים מן הצומח בלבד. לנוחיות המתעניינים, מקוטלגים המתכונים הן לפי מהותם (סלטים, קינוחים, מאפים, וכו’), והן לפי מאכלי עדות ועמים. נשמח לקבל ולפרסם מתכונים נוספים!
המתכון פורסם לראשונה ב”זכויות בעלי-חיים השבוע”, שבועון אינטרנט לזכויות בעלי-חיים. להרשמה לשבועון לחצו כאן.
הוסף תגובה