קחו בין היתר 5 תפוחי אדמה, תקלפו ותבשלו במים רותחים כ-20 דקות, עד להתרככותם. סננו, העבירו למעבד מזון עם שאר החומרים ותקבלו פשטידת תפוחי-אדמה כשרה לפסח
פשטידת תפוחי-אדמה כשרה לפסח. צילום אנונימוס
החומרים;
5 תפוחי-אדמה בינוניים (1 ק”ג)
300 גרם טופו (גוש)
8 שיני שום
2 כפות שמן
חצי כוס שמיר (עלים בלבד)
חצי כוס פטרוזיליה (עלים בלבד)
כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
אופן ההכנה;
מקלפים את תפוחי-האדמה ומבשלים במים רותחים כ-20 דקות, עד להתרככותם.
מסננים, מעבירים למעבד מזון עם שאר החומרים וטוחנים עד לקבלת תערובת חלקה.
מעבירים לתבנית משומנת, מהדקים ואופים בחום בינוני במשך כשעה.
הערה: אם משתמשים בתבנית סיליקון – אין צורך לשמן את התבנית.
_________
המתכון הובא באדיבות שבועון אנונימוס.
הוסף תגובה