לאחר המגלים, הינה שיפודים מסוג אחר המצטרפים אל המנות אחרונות. המתכון פשוט נפלא טעים וקל הכנה
Chocolate Fruit_t180k-n_01.jpg
החומרים:
20 קיסמי עץ.
פירות העונה.
1 כוס שמנת מתוקה.
¼ כוס מנטה קצוצה.
100 גרם שוקולד מריר.
60 גרם שוקולד חלב.
אופן ההכנה:
מרתיחים שמנת עם מנטה.
מסירים מהאש ומכסים למשך 10 דקות.
Fruit&Chocolate_100_01.jpg
מסננים ומרתיחים שנית.
שוברים את השוקולד המריר ושוקולד החלב לקוביות (רצוי קטנות) ומניחים בקערה.
יוצקים בהדרגה את השמנת על השוקולד ומערבבים לתערובת הומוגנית.
מקלפים את הפירות, חותכים לקוביות ומשפדים על הקיסמים.
להניח את קערת השוקולד במרכז השולחן ולידה את שיפודי הפירות…
ובתיאבון!
* מובא מתוך אתר “משתלות יגור”.
הוסף תגובה