מתכוני תוספות

צ’יפס נוסח איטליה

את אוהבי הצ’יפס האמיתי קשה יהיה לרמות, אבל גם המאכל המתקבל טעים בפני עצמו. סוד ההכנה – הסיר: שיהיה כבד ואטום היטב
צ’יפס נוסח איטליה
chips_180_01.jpg

זמן הכנה: 5 דקות;
זמן בישול: 10 דקות.

החומרים
(לשישה סועדים):

3 תפוחי אדמה, שטופים היטב, מיובשים ופרוסים דק;
1 כף שמן סויה או שמן תירס;
3/4 כוס פלפל ירוק או אדום, קצוץ דק;
1/2 כוס בצל, קצוץ דק;
1/4 כפית מלח;
1/4 כפית פלפל שחור;

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים בסיר כבד, ומאדים עם מכסה, עד שתפוחי האדמה מקבלים צבע חום יפה.

תזונה נכונה:

161 קלוריות למנה;
13% קלוריות משומן;
32.7 גרם סיבים.

בתיאבון ולבריאות.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

About the author

כתב מתכונים כאן ישראל

כתב מתכונים כאן ישראל

כתב מתכונים כאן ישראל, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

Topics

Featured