מתכוני תוספות

צ’יפס נוסח איטליה

את אוהבי הצ’יפס האמיתי קשה יהיה לרמות, אבל גם המאכל המתקבל טעים בפני עצמו. סוד ההכנה – הסיר: שיהיה כבד ואטום היטב
צ’יפס נוסח איטליה
chips_180_01.jpg

זמן הכנה: 5 דקות;
זמן בישול: 10 דקות.

החומרים
(לשישה סועדים):

3 תפוחי אדמה, שטופים היטב, מיובשים ופרוסים דק;
1 כף שמן סויה או שמן תירס;
3/4 כוס פלפל ירוק או אדום, קצוץ דק;
1/2 כוס בצל, קצוץ דק;
1/4 כפית מלח;
1/4 כפית פלפל שחור;

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים בסיר כבד, ומאדים עם מכסה, עד שתפוחי האדמה מקבלים צבע חום יפה.

תזונה נכונה:

161 קלוריות למנה;
13% קלוריות משומן;
32.7 גרם סיבים.

בתיאבון ולבריאות.

No votes yet.
Please wait...

About the author

כתב מתכונים כאן ישראל

כתב מתכונים כאן ישראל

כתב מתכונים כאן ישראל, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

Topics