1111
המצרכים
1 כוס חמאה מומסת
2 כוסות סוכר
4 ביצים
1/2 כוס אבקת קקאו
2 כפיות תמצית וניל
3/4 כוס קמח
200 גרם שוקולד מריר קצוץ
3/4 כוס אגוזים קצוצים
1 קופסת שימורים חצאי אגסים ללא הנוזל
אופן ההכנה
חממו תנור לחום של 180 מעלות. שמנו קלות תבנית עגולה 8 אינץ’.
ערבבו יחס את החמאה, סוכר, ביצים, קקאו, ווניל, וקמח. הוסיפו פנימה את השוקולד והאגוזים תוך כדי ערבוב.
שפכו את התערובת לתוך התבנית, סדרו את האגסים כאשר חלקם החתוך כלפי מטה. ואפו כ40 דקות בתנור. קררו והגישו.
לעוד עוגת בראוניס “בלונדינים”
http://www.cakes-r-us.com/
לטיפים בנושא אגסים – לחץ כאן
הוסף תגובה