באדיבות חברת אסם מיוחד לאתר כאן נעים – מתכונים עם מיונס 9% של אסם. פרסומת? הצחקתם אותנו! הטעם הנפלא הקלילות זה מה שמעניין אותנו ובכל זאת תודה לאסם
סלט פטריות בפסטו
מצרכים:
500 גר’ פטריות שמפיניון
4 גבעולי בצל ירוק קצוצים
50 גר’ עגבניות מיובשות לחות
3 כפות מיונס 9%
3 כפות פסטו (מחית בזיליקום, שמן זית, שום וצנוברים)
1 כפית מלח
1 כפית פלפל גרוס
4 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
מקפיצים במחבת גדולה או ווק סיני פטריות עם השמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס כ-4 דקות. בתום ההקפצה יש לסנן במסננת.
משלבים מיונס 9% עם הפסטו, העגבניות המיובשות והבצל הירוק, בקערה בינונית.
מוסיפים את הפטריות ומערבבים היטב.
סלט כרובית אפויה עם מיונס 9%
מצרכים:
1 כרובית נקיה, מופרדת לפלחים קטנים
3 כרישה נקיה, פרוסה לטבעות אלכסוניות
200 גרם בייבי גזר
6 כפות מיונס 9%
1 כף חרדל גרגירים
1 כפית חרדל דיז’ון חלק
1 כף מיץ לימון
1 כף סוכר
3 כפות עירית קצוצה
6 כפות שמן זית
2 כפות מלח
2 כפיות פלפל גרוס
אופן ההכנה:
מסדרים במגש את פלחי הכרובית, בוזקים 3 כפות שמן זית, 1 כף מלח, 1 כפית פלפל גרוס.
אופים בחום של 220 מעלות כ-7 דקות ומצננים.
באותה דרך בדיוק אופים את הכרישה בחום של 180 מעלות, כ-12 דקות ומצננים.
בקערה בינונית מערבבים את המיונס 9%, חרדל הגרגירים, החרדל החלק, הסוכר והלימון.
מוסיפים את הכרובית, הכרישה והגזר לרוטב הנ”ל, מערבבים היטב ומוסיפים את העירית הקצוצה.
כריך בקר צלוי עם מיונס 9% וריבת בצל
מצרכים:
לחמניית ג’באטה / לחמנייה אחרת, על פי טעמכם
נקניק בקר איכותי (חזה או כתף)
מיונס 9%
חרדל
רוקט
להכנת ריבת בצל:
3 בצלים אדומים גדולים, פרוסים לטבעות
2 כפות שמן זית
1 כף סויה המיוצר בתהליך טבעי “אסם”
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
2 כפות סוכר חום
4 כפות חומץ בלסמי
1 גבעול רוזמרין קצוץ
אופן ההכנה:
להכנת ריבת הבצל:
מחממים במחבת חמה את כל מרכיבי ריבת הבצל ומאדים בחום נמוך כ-20 דקות. מורחים על הלחמנייה שכבת חרדל, מיונס 9%, ריבת בצל.
מוסיפים מעל את פרוסת הבקר והרוקט.
הוסף תגובה