הפורל זמין בכל ימות השנה. הוא יכול להוות מנה מרהיבה בארוחה כשהוא מוגש שלם, בתוספת רוטב מתאים, בשל בשרו בעל הטעם הנייטרלי משתלב בשלמות בסביבת הבישול שלו וטעמו מושפע ממנה.
forel_180k-n_01.jpg
החומרים:
2 פורל בינוניים ( 350 גרם)
2 כפות שמן זית
מיץ לימון
כף חרדל
2 כפות יין לבן יבש
2 שיני שום כתושות
כפית מלח
עלי בזיליקום
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-250 מעלות. שוטפים היטב את הדגים ומיבשים אותם במגבת נייר. מניחים כל דג בנפרד על הצד המבריק של נייר כסף.
מערבבים היטב את כל החומרים עד לקבלת רוטב ויוצקים על כל דג מהרוטב ומכניסים לבטן הדג 3 עלי בזיליקום, מקפלים את נייר הכסף כך שהנייר לא יהיה צמוד לדג ויושאר חלל אויר.
מכניסים לאפיה כ-18 דקות ומגישים עם פלח לימון
תוספות מקובלות לדגים: תפוח אדמה בנייר כסך או תפוחי אדמה בתנור או צ’יפס.
מוגש באדיבות אתר נש”ר בשיתוף טיראן מערכות מזון.
הוסף תגובה