מרק אבוקדו
כמות:
המנה מיועדת ל-4 סועדים.
חומרים:
4 אבוקדו קטנים ורכים
2 כפות מיץ לימון
6 שיני כתוש
5 כוסות מרק עוף מסונן או מרק ירקות צח
2 כפות פטרוזיליה קצוצה או כוסברה קצוצה
מלח ופלפל גרוס גס
אופן הכנה
קולפים את האבוקדו ומרחיקים את הגלעינים. מועכים באמצעות מזלג או מעבד מזון את האבוקדו ומוסיפים את מיץ הלימון, את השום ומעט פלפל.
מרתיחים את המרק, מתבלים בפטרוזיליה ובפלפל שחור. מכבים את האש ומוסיפים את מחית האבוקדו תוך כדי בחישה.
המתכון הובא באדיבות אגרקסקו.
הוסף תגובה