
לרגל חג פסח מגישה חברת ‘פסטה ריקו’ החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה איכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מתכון נפלא לפסטה ללא גלוטן בקערה אחת, ברוטב קלאסי מנצח עם קונפי (צרפתית: Confit) שוּם ועלי תבלין.
■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו אל ’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות הוותיק של כל המדינה’ ב’פייסבוק’ או ב’טוויטר’.
השימוש במנה בפסטה טרייה ומצוננת של “פסטה ריקו” אטריות קזרצ’ה – ללא גלוטן על בסיס קמח תירס ואורז, כשר לפסח.
המנה קלה להכנה, טעימה להפליא, ומתאימה לארוחת צהריים או לארוחת ערב חגיגית לכל המשפחה.
מצרכים (לכ- 4 מנות);
- 1 חבילת פסטה ללא גלוטן של “פסטה ריקו” (400 גרם)
- 4 שיני קונפי שום
- 3 כפות שמן זית
- צרור עלי פטרוזיליה
- צרור עלי בזיליקום
- מעט מלח ופלפל גרוס
- מעט פלפל שאטה גרוס
- 4 אגוזי מלך
- 2-3 גילופי פרמז’ן

אופן ההכנה;
- מבשלים את הפסטה ללא גלוטן במים רותחים מוּמלחים למשך 8-12 דקות.
- בקערת ערבוב שמים 3 כפות שמן זית, מעט מלח ופלפל, מעט פלפל שאטה גרוס לפי הטעם, 4 שיני קונפי שום, פטרוזיליה קצוצה, עלי בזיליקום קרועים, אגוזי מלך וגילופי פרמז’ן. ניתן להוסיף גם מעט פירורי עגבניות מיוּבשות.
- מוסיפים לקערה כמה טיפות של מי בישול הפסטה ומסננים את הפסטה.
- מוסיפים את הפסטה המוכנה מערבבים היטב.
- מסדרים בצלחות ומגישים.
חג פסח כשר ושמח!
________

■ המתכון הובא באדיבות יחסי ציבור | אסטרטגיה שיווקית | ייעוץ תקשורתי | דוברות מירב בורמד ‘Burmad’ בבעלותה של מירב בורמד ומנוהל על ידה.
מירב היא בעלת ותק וניסיון של למעלה מ-19 שנים בתחום. משרדה מייצג חברות מובילות בתחום המזון בהן; “דורות” פרימור“, “מעדני יחיעם“, “עינת” ו”אחוה“.
כמו כן, לקוחות נוספים בתחום הנדלן, תעשייה ואיכות הסביבה ולקוחות נוספים בתחום המזון, מוצרי צריכה, תעשייה, יזמות ועוד.
הוסף תגובה