היי, נעים מאד, להכיר אתכם. שמי לִיזָה יוֹנָה, אני אופה ו\’בשלנית ביתית\’ מן העיר בת ים, מבשלת ומלמדת לבשל אוכל אותנטי ומסורתי והפעם בפינת המתכונים שלי; עוּגִיּוֹת מְכוֹנָה מרוקאיות לתה או לקפה או לכל מה שבא לכם, הן העוגיות, הכי טעימות לסוף השבוע, ואמת גם לכל ימות השבוע. אל תדאגו בסוף המלאי והוא מהיר, אני מבטיחה לכם, לא ישאירו פירור אחד!
■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו אל כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות הוותיק של כל המדינה\’ ב’פייסבוק’ או ב’טוויטר\’.
ליזה יונה, תושבת העיר בת ים, היא אופה ובשלנית ביתית, מבשלת ומלמדת לבשל אוכל אותנטי ומסורתי. מאמינה, כי; “הכל מתחיל באמונה, בבורא בעצמך ובעוצמתך…”.
יונה, למדה בקבוצת גומא גבים – המרכז לגישור, אימון ושיתופי פעולה למדה יזמות עסקית וחדשנות טכנולוגית ב-העמותה להעצמה כלכלית לנשים.
█ מרכבים;
- 2 מחמאה רכה,
- 1.5 כוס סוכר,
- 2 אבקת אפייה,
- 2 שקיות סוכר וניל,
- 3 ביצים קמח מנופה, כ-1 קילוגרם.
█ אופן ההכנה;
מֵמֵסִים את המחֶמְאָה ומניחים בקערה.
מוסיפים את כל החומרים חוץ מהקמח, יוצרים בְּלִילָה אחידה ולאט מוסיפים את הקמח עד ליצירת בצק רך, נעים למגע ולא דביק.
ניתן להשתמש במכונה שקונים בכל חנות לכלי בית וניתן לקרוץ בעזרת קוֹרְצָנִים, כן, כן אותו מכשיר עגול לחיתוך בצק עוגיות…
לאפות על 200 מעלות עד להזהבה.
בְּתֵאָבוֹן!
Recent Comments