Topics

Featured

Herald Posts Slider

Video

Uniquely strategize progressive markets rather than frictionless manufactured products. Collaboratively engineer reliable.

Advertisement

Advertisement Small

Flickr

  • little parade
  • Morning light
  • Lizzies
  • Courageux
  • Three cheers for the red, white and blue!
  • white birds
  • Aspida
  • supertenia
  • Rosetta 2020

About Author

ליהי לולו קרויץ

ליהי לולו קרויץ

בלוגרית אפייה ובישול ערוץ ביוטיוב 'מטבח בקלי-קלות'.

Follow Me

Collaboratively harness market-driven processes whereas resource-leveling internal or "organic" sources. Competently formulate.

ThemeForest

Collaboratively harness market-driven processes whereas resource-leveling internal or "organic" sources. Competently formulate.

Calendar

ינואר 2021
א ב ג ד ה ו ש
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Recent Comments

    RSS Meks Blog

    • 22 free and premium podcast software for your show [2021 edition] ינואר 18, 2021
      You’re determined to start or improve your podcast but don’t know which podcast software to use to really make it stand out? We’ve got you! #podcasting Top 22 free and premium podcast software for your show #WordPressTips #podcasting The post 22 free and premium podcast software for your show [2021 edition] appeared first on Meks.
      Ivana Cirkovic
    • Digital storytelling with WordPress – an all-in-one guide to make your web stories pop! נובמבר 23, 2020
      Wondering how to improve digital storytelling with WordPress and build more awareness and exposure of your business? Let our guide lead the way. The post Digital storytelling with WordPress – an all-in-one guide to make your web stories pop! appeared first on Meks.
      Ivana Cirkovic
    • How to use WordPress autoposting plugin to improve your visibility and SEO? ספטמבר 10, 2020
      Did you know you can use the WordPress autoposting plugin for your content efforts and improve not only your time management but your business and visibility as well? The post How to use WordPress autoposting plugin to improve your visibility and SEO? appeared first on Meks.
      Ivana Cirkovic
    • How to create a personal branding site? Step-by-step DIY guide אוגוסט 15, 2020
      Looking for ways and means to create a personal branding site? Well, look no further ’cause we’re giving away all the how-to’s to do it yourselves! The post How to create a personal branding site? Step-by-step DIY guide appeared first on Meks.
      Ivana Cirkovic
    • Top 15 WordPress content plugins and tools to improve your visibility and rankings יולי 16, 2020
      Let’s take a look at some of the must-have WordPress content plugins and tools to use to improve both your UX and rankings. The post Top 15 WordPress content plugins and tools to improve your visibility and rankings appeared first on Meks.
      Ivana Cirkovic
    • WCEU 2020 recap – key takeaways from the biggest online WordPress conference יוני 9, 2020
      Missed WCEU 2020 and all the exciting stuff from there? Here are all the key takeaways and main points to remember so, take notes! The post WCEU 2020 recap – key takeaways from the biggest online WordPress conference appeared first on Meks.
      Ivana Cirkovic
    • How to change the WordPress username? An easy step-by-step guide מאי 14, 2020
      Wondering how can you change WordPress username once you set up your blog or site? Read all about it in our helpful guide! The post How to change the WordPress username? An easy step-by-step guide appeared first on Meks.
      Ivana Cirkovic
    • What’s the best WordPress comment plugin to use? אפריל 13, 2020
      Wondering whether to use WordPress comment plugin or go with the native option? Here are our thoughts and recommendation on which one to choose. The post What’s the best WordPress comment plugin to use? appeared first on Meks.
      Ivana Cirkovic
    • Top 12 WordPress Newsletter plugin recommendations מרץ 17, 2020
      What better way to gain more subscribers and grow your email list than with a little help of a top WordPress newsletter plugin, right? Only, with so many of them on the market – which one to choose? The post Top 12 WordPress Newsletter plugin recommendations appeared first on Meks.
      Ivana Cirkovic
    • Top 3 proven methods to monetize your WordPress site or blog דצמבר 17, 2019
      Eager to learn how to monetize your WordPress site or blog in an easy way? Read our guide and learn all about it! The post Top 3 proven methods to monetize your WordPress site or blog appeared first on Meks.
      Ivana Cirkovic

    Text

    Distinctively utilize long-term high-impact total linkage whereas high-payoff experiences. Appropriately communicate 24/365.

    Archives

    מאכלי עוף ראש השנה

    סוכריות פילו במוס כבד עוף בטטה וביצה של מעדני יחיעם

    מעדני יחיעם מגישה לראש השנה מוצר חדש מתוצרתה: מוס כבד עוף קלאסי ומוס כבד עוף עם פטריות. המוצר החדש מבוסס על מתכון ידע צרפתי ומכיל כ- 38% כבד עוף, בצל מטוגן ותבלינים המתאים כמנה חגיגית בראש השנה, כממרח נפלא על צנימים, כבסיס לסנדוויצ'ים וכמילוי לבצקים שונים.
    מתכון סוכריות פילו ממולאות מוס כבד עוף בטטה וביצה של מעדני יחיעם | עיבוד צילום: שולי סונגו ©
    מתכון סוכריות פילו ממולאות מוס כבד עוף בטטה וביצה של מעדני יחיעם | עיבוד צילום: שולי סונגו ©

    חברת “מעדני יחיעם” מגישה לרגל ראש השנה  מתכון חגיגי ונפלא ל”סוכריות” עשויות בצק פילו וממולאות מוס כבד עוף של יחיעם, בטעם עשיר ומקורי, ורכיבים נוספים היוצרים מאפה טעים ויפה שיקשט כל שולחן חג.

    ■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו לכאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות של כל המדינה בפייסבוק’ או בטוויטר.

    פָּטֶה (בצרפתית: Pâté) שבמהלך הכנתו מוקצפים חלק ממרכיביו מכונה לעתים “מוס” הוא עשוי לרוב תערובת טחונה של כבד. מתכונים שונים של פטה כוללים בנוסף פטריות,עשבי תיבול, תבלינים, יין ועוד המשבחים ומעדנים את טעמו.

    הפטה המפורסם ביותר הוא פואה גרא הצרפתי, העשוי כבד אווז.

    מעדני יחיעם“, יצרנית הנקניקים והפסטרמות מקיבוץ יחיעם, מרחיבה את סדרת מוס כבד עוף ומשיקה מוצר חדש מתוצרתה: כבד קצוץ. המוצר החדש מבוסס על מתכון מבית “אמא” ומכיל  כ- 38% כבד עוף, בצל מטוגן ותבלינים.

    סדרת מוצרי מוס כבד עוף כוללת שני מוצרים בסגנון ובטעם צרפתי: מוס כבד עוף קלאסי ומוס כבד עוף בתוספת פטריות. המוצרים נמכרים באריזות של 140 גרם, בקופסאות עם מכסה בעיצוב יוקרתי, לשימוש חוזר ונוח במוצר.

    מוצרי מוס הכבד מבוססים על ידע צרפתי ומיועדים למריחה על לחמים שונים וקרקרים, כבסיס לסנדוויץ”‘ ולאירוח. המוצרים מכילים כ- 38% כבד עוף ואינם מכילים מונוסודיום גלוטומט וגלוטן.

    מוצרי “מעדני יחיעם” משווקים בכל רשתות השיווק המובילות ובמעדניות המובחרות בארץ. כמו כן, נחשבת יחיעם ל”שחקן” בולט בייצור לשוק המוסדי והביטחוני.

    מעדני יחיעם זוכים לפופולריות רבה גם ברחבי העולם. כ- 25% מהייצור מיוצא למדינות שונות ובהן ארצות הברית, אנגליה וצרפת.

    לדברי תמיר דגן, מנהל השיווק של מעדני יחיעם, קיימת דרישה הולכת וגוברת למעדני בשר אניני טעם ואיכותיים. “בהמשך להצלחת סדרת מוס כבד אשר הושקה לפני מספר חודשים וזוכה להצלחה רבה, אנו שמחים להציע מוצר חדש ונוסף בסדרה, כבד קצוץ, ולאפשר ללקוחותינו ליהנות ממוצרים שמאוד פופולריים באירופה ועד היום לא היו בשוק הישראלי, לא באיכותם ולא בצורת אריזתם”.

    סוכריות פילו ממולאות מוס כבד עוף בטטה וביצה

    █ מצרכים לכ-12 יחידות:

    • 1 מיכל מוס כבד עוף יחיעם (140 גרם)
    • 1/2 חבילה פילו מקמח מלא (250 גרם)
    • צרור גבעולי עירית
    • צרור עלי בזיליקום
    • 2 ביצים בגודל בינוני
    • 2-3 בטטה קלופה
    • 1 שן שום כתושה
    • מלח ופלפל לפי הטעם
    • תרסיס שמן זית
    • 3 כפות פרג או קצח לקישוט.

     אופן ההכנה:

    1. קולפים את הבטטה וחותכים למלבנים ארוכים בגודל של 6X2 ס”מ. מרתיחים מים ומלח בסיר בינוני ומבשלים כחצי בישול. מסננים היטב ומניחים בצד.
    2. שולקים את הביצים ומגרדים בפומפייה דקה. מערבבים יחד עם השן הכתושה ומניחים בצד.
    3. להכנת הפילו: חותכים את דפי הפילו לריבועים בגודל 10X14 ס”מ. מרססים מלבן פילו ומניחים עליו מלבן נוסף משומן אף הוא.
    4. ממלאים בשכבות: בקצה כל מלבן לאורך מניחים 1 כפית גדושה מוס כבד עוף “יחיעם”, מלבן בטטה, מעט ביצה מגורדת ועלה בזיליקום. מהדקים היטב ומגלגלים עד לקבלת אצבע ארוכה. “מכווצים” את הקצוות ויוצרים צורה של סוכרייה. במידת הצורך מהדקים באמצעות קיסם. מרססים שמן במעטה החיצוני וזורים פרג או קצח.
    5. מכניסים לאפיה מהירה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. לפילו דרושות דקות בודדות של אפיה ויש להיזהר מהשחמת יתר. לאחר שהפילו מזהיב, יש לקרר בטמפרטורת החדר.

    מעדני יחיעם

    מעדני יחיעם, הינו מפעל ליצור מעדני בשר, נקניקים ונקניקיות. המפעל נמצא בקיבוץ יחיעם אשר ממוקם באזור הירוק והמקסים של הגליל המערבי. במפעל עובדים כ- 150 איש בצוותא, חברי קיבוץ ואנשים מכל ישובי וכפרי הסביבה.

    סיסמת מעדני יחיעם היא “נקניק בוטיק” משקפת את האסטרטגיה המפעלית הדוגלת בפיתוח מוצרים איכותיים וטעמים מיוחדים. יחיעם מביאים לצרכנים בארץ ובחו”ל מזה כ- 40 שנים, את הטעם האיכות והמסורת של מעדני בשר מעושן, נקניקים ונקניקיות, מהארץ ומהעולם.

    כל זאת תוך הקפדה על חדשנות טכנולוגית ובקרת איכות ברמה הגבוהה ביותר הקיימת בארץ ובעולם.

    בנוסף לכך, בחברת מעדני יחיעם שוקדים על פיתוח סדרות חדשות של נקניקים, פסטרמות ונקניקיות, המבוססים על טכנולוגיות חדשות העונות על דרישות השוק והרגולציה המתעדכנים (מוצרים מ- 100% רכיבים טבעיים, מוצרים ללא חומרים משמרים ועוד).

    מעדני יחיעם הנם כשרים ומיוצרים כולם תחת השגחת רבנות מטה אשר והשגחת הרבנות הראשית בישראל כמו כן, החברה מייצרת ומשווקת מוצרים בכשרויות מהדרין שונות. “מעדני יחיעם” הינו אחד המפעלים המובילים בתחום בארץ, וכמו כן אחד מהמובילים את ייצוא מוצרי הנקניק בארץ.

    No votes yet.
    Please wait...
    Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

    אודות הכותב

    שולי

    שולי

    הוסף תגובה

    Click here to post a comment