מתכונים כאן ישראל

בלינצ’ס פירות לט”ו בשבט

יש להגיש חם לשולחן תוספת של קצפת ודובדבן על הנ”ל ישפרו את המעדן עוד יותר.
בלינצ’ס פירות לט
בלינצ’ס הונגרי; אילוסטרציה.

המצרכים:

חומרי הבלילה:

שתי כוסות קמח
חצי שקית אפקת אפיה
חמש כפות סוכר
קורט מלח
ביצה
רבע כוס שמן
אחת וחצי כוסות חלב

חומרי מילוי:

בננות ו/או תות שדה
נטיפי שוקולד או שוקולד מריר מגורר

חומרי רוטב שרי וציפוי:

חצי כוס שרי
חצי כוס מים
נטיפי שוקולד או 100 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:

לערבב את חומרי הבלילה יחד ולטגן עלים על מחבת ללא שמן על אש נמוכה.

להכניס לכל עלה בננה חצויה לשניים ו/או תותי שדה חצויים ולהוסיף את השוקולד.

לגלגל את העלים הממולאים ולהניחם בתבנית אפיה.

לערבב את השרי והמים ולשפוך על הבלינצ’ס. לפזר את השוקולד מעל ולהכניס לתנור בינוני כ-15 דקות (עד שהשוקולד נמס).

יש להגיש חם לשולחן, תוספת של קצפת ודובדבן על הנ”ל ישפרו את המעדן עוד יותר.

Exit mobile version