מתכונים כאן ישראל

פריקאסה – fricase – מהמטבח בוליביאני

מהמטבח בוליביאני

מצרכים:

ל-6 סועדים.

מקור – לה-פאז.

1 נתח מגב חזיר
400 ג´ גרעיני תירס
200 גרם מחית תפו”א
200 גרם פלפל צהוב חריף קצוץ
9 שיני שום קצוצות
3 כפות פירורי לחם
1/2 כפית כמון טחון
מלח

אופן ההכנה:

לחתוך לנתחים את הבשר ולבשל בסיר עם מים, פלפל צהוב, שום, פלפל וכמון.

כאשר הבשר מבושל יש להוסיף את פרורי הלחם ולבשל כ-15 ד´ נוספות.

בתיאבון.

באדיבות – באדיבות el lobo – הזאב פורטל המטיילים בדרום אמריקה

Exit mobile version