מתכונים כאן ישראל

מדליות עוף – MEDALLONES DE POLLO – מהמטבח הפרואני

מהמטבח הפרואני

מהמטבח הפרואני

מצרכים:
מקור – לימה בירת פרו
ל 4 אנשים
4 נתחי חזה עוף ללא עצם.
4 רצועות נקניק.
2 ביצים קשות חתוכות למטבעות
3 פלפלים אדומים וירוקים חתוכים לרצועות.
4 כפות חמאה או מרגרינה
2 טבליות להכנת מרק בשר או עוף.
2 כפות שמנת חמוצה.
2 כפות יין לבן
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

לפזר קצת מלח ופלפל על ניתחי החזה.
לשים על כל חתיכה רצועת נקניק, 3 רצועות פלפל ושתי חתיכות ביצה.
לגלגל בעדינות ולסגור בעזרת קיסם או חוט ברזל.
להמיס בסיר עם מים את החמאה וטבליות המרק.
להכניס את חתיכות העוף המגולגלות לסיר ולבשל עד שהם מוכנות למאכל.
לכבות את האש ולהוציא את הקיסם (או חוט הברזל).

לחמם קלות את השמנת עם היין להוסיף 2 כוסות מים ולערבב טוב.
לחתוך את חתיכות העוף למדליות ולהגיש עם רוטב השמנת בצד.
בתאבון.

בתיאבון.

המתכון הובא באדיבות el lobo – הזאב פורטל המטיילים בדרום אמריקה

Exit mobile version