מהמטבח הצ´יליאני
מצרכים:
ל-4 סועדים.
2 קילו פילה בקר
1/4 קילו נקניק
1/4 קילו בייקון
1/4 בצל
1 פלפל אדום
1 כוס יין לבן
3 כפות שמן
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
לחתוך את הבשר , הנקניק, הבצל, והבייקון לקוביות .
לתבל את הבשר במעט מלח ופלפל.
לשפד על שיפוד ברזל את הבשר הבצל הבייקון והנקניק.
לחמם את התנור כ-5 דקות.
לשים את השיפודים בתנור ולהרטיב אותם מדי פעם
במעט יין לבן.
לבשל כ-15 ד´.
ניתן גם לצלות על הגריל.
בתיאבון.
המתכון הובא באדיבות el lobo – הזאב פורטל המטיילים בדרום אמריקה