מתכונים כאן ישראל

סביצ´ה- Ecuadorian seviche – מהמטבח האקוודוריאני

מהמטבח האקוודוריאני

מצרכים:

ל-4 סועדים.

הסביצ´ה נפוץ בכל מדינות דרא”מ אך של אקוודור נחשב לאיכותי ביותר

1 ק”ג פילה דג חתוך לקוביות (של 2.5 ס”מ)
1.5 כוסות מיץ לימה או לימון
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס שמן
1 צ´ילי חריף ללא גרעינים קצוץ דק
1 בצל בינוני קצוץ דק
1 שן שום קצוץ
מלח, פלפל

אופן ההכנה:

לשים את הדג בקערה ולכסות עם מיץ הלימון.
לקרר במקרר כ-3-4 שעות (להפוך מדי פעם)
להוציא את מיץ הלימון מהדג, ולהוסיף לדג את שאר המרכיבים:
מיץ תפוזים, שמן, צ´ילי, בצל, שום, מלח ופלפל.
לערבב בעדינות, ולהגיש.

בתיאבון.

המתכון הובא באדיבות el lobo – הזאב פורטל המטיילים בדרום אמריקה

Exit mobile version