מהמטבח הקולומביאני
מצרכים :
2 בננות צהובות (הכי גדולות)
2 ביצים
2 כפות חלב
4 כפות קמח חיטה
1 כפית סוכר
גבינה לבנה קשה חתוכה לקוביות
אופן ההכנה:
. לקלף את הבננות ולחתוך לרצועות, לטגן בשמן עד שמזהיבות.
לכסות בנייר סופג ולדפוק קצת עד שיהיו דקות (אבל לא יותר מדי).
2. ליצור מעין סנדוויץ´ בין שתי חתיכות בננה וגבינה בינהם , להדק את הקצוות.
3. לערבב את הביצים עם החלב, בהדרגה להוסיף את הקמח והסוכר, להמשיך לבחוש עד
שהתערובת קרמית דיה.
4. לכסות את סנדוויץ´ הבננה בתערובת ולטגן בשמן מכל הצדדים עד שיזהיבו ויתקשו.
לספוג את השמן בנייר סופג ולהגיש חם.
בתיאבון.
המתכון הובא באדיבות el lobo – הזאב פורטל המטיילים בדרום אמריקה