מתכונים כאן ישראל

פג´ואדה (שעועית שחורה) – מהמטבח הברזילאי

פג´ואדה – המאכל היומיומי של הברזילאים, מוגש עם אורז ופרופה כתוספת למנה העיקרית

פרופה – פירורי לחם קלויים עם קבנוס, בצל וזיתים.

המצרכים הדרושים:
(מתכון ל-4 מנות)

800 גרם שעועית שחורה
2 ניתחי בשר דקים
2-3 נקניקיות
1 בצל בנוני
2 כפות שמן
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מכניסים את השעועית לסיר ומוסיפים מים רותחים כך שהמים יכסו את השעועית ומבשלים על אש בינונית עד לרתיחה.

בינתיים, חותכים דק את הבצל, הנקניקיות והבשר ומטגנים בשמן עד שהבצל הופך שקוף, מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים.

מוסיפים את התערובת לשעועית ומבשלים עד שהשעועית רכה וטובה לאכילה.

בתיאבון.

המתכון הובא באדיבות el lobo – הזאב פורטל המטיילים בדרום אמריקה

Exit mobile version