מתכון פשוט קל להכנה’ עיקר המנה הוא הבשר. בנוסף לפירות אפשר להגיש לידו תוספת של סלט ירקות או סלט ירוק.
מצרכים:
1 קג פילה בקר
2 לימונים סחוטים
1 כף מלח
פלפל רגיל
פלפל חריף
200 גרם חמאה או מרגרינה
אופן ההכנה:
לתבל את הבשר (כגוש) במלח פלפל ופלפל חריף.
להשרות את הבשר במיץ לימון כשלוש שעות.
לקשור את הבשר בחוט ברזל כדי שישמר בגוש בצורה כדורית.
להכניס לתנור בחום גבוה לחצי שעה.
לטגן במחבת את הבשר מכל הכיוונים כך שיספוג את החמאה.
להגיש עם פירות חתוכים לפלחים מסביב לבשר ( אגסים תפוחים מנגו פפיה אפרסקים מלונים).
בתיאבון.
המתכון הובא באדיבות el lobo – הזאב פורטל המטיילים בדרום אמריקה
= =