מתכונים כאן ישראל

פסטל פורטוגז – מהמטבח הברזילאי

הפסטל הוא בצק אוורירי הממולא בסוגי מילויים שונים ניתן לאפות או לטגן אותו. את המילוי אפשר לגוון כיד הדמיון הטובה עליכם, החל מגבינות שונות, ירקות , בשרים שונים וכלה בפירות.

מצרכים:

½ ליטר מים
½ ליטר חלב
100 גרם מרגרינה
1 קג קמח
גבינות לבנות למילוי (כל גבינה שאתם אוהבים)

אופן ההכנה:

להתיך את המרגרינה בקלחת, להוסיף את המים והחלב ולהביא לרתיחה.
לתת לזה להתקרר קלות ולערבב עם הקמח, לערבב וללוש עד שהבצק אחיד.
להשאיר את הבצק כחצי שעה.
לרדד את הבצק ולקרוץ עיגולים.
למלא בגבינות ולהדק את הפסטלים.
להכניס לתנור בחום בינוני עד שהפסטל אפוי.

בתיאבון.

המתכון הובא באדיבות el lobo – הזאב פורטל המטיילים בדרום אמריקה

Exit mobile version