אפשר לאכול אותו מתוק או ככמנה מלוחה, או אפילו כמנה ראשונה צמחונית לחלוטין, יוסיפו פלחי אשכולית ומעט עלי נענע טרי
החומרים (ל-6 מנות)
4 אפרסמונים בשלים
4-3 בננות
200 גרם תמרים לחים
אופן ההכנה:
101X133_afarsemon_03.jpg
חותכים את כל המרכיבים ומניחים בקערה כבסיס לסלט אפרסמונים. כמנה מתוקה מוסיפים לסלט, שקדים או פקאן, מעט סוכר וליקר קואנטרו.
כמנה מלוחה, מוסיפים חזה אווז ואבוקדו ומתבלים במעט מלח ופלפל לבן. אפשר להחליף את חזה האווז בדג מלוח כבוש או מעושן.
אלו המעדיפים מנה ראשונה צמחונית לחלוטין, יוסיפו פלחי אשכולית ומעט עלי נענע טרי.
מתכוני האפרסמון באתר:
אפרסמון ממולא –
אפרסמון בבלילה –
האפרסמון – גם טעים גם בריא