בעזרת סכין חדה, מסירים את השליש העליון של הפרי. מוציאים את בשר הפרי בכפית מבלי לפגוע בקליפה, מועכים במזלג תוך הרחקת הגלעינים
החומרים:
4 אפרסמונים
2 כפיות מיץ לימון
½ כפית פלפל לבן
225 גרם גבינת שמנת
150 מ”ל שמנת לקפה
מעט סוכר ומלח
לקישוט:
– 4 פרוסות דקות של תפוז או לימון
אופן ההכנה:
457_afarsemon_00.jpg
בעזרת סכין חדה, מסירים את השליש העליון של הפרי. מוציאים את בשר הפרי בכפית מבלי לפגוע בקליפה, מועכים במזלג תוך הרחקת הגלעינים, אם ישנם.
מזליפים מיץ לימון על הרסק ועל הפירות המרוקנים, מערבבים גבינה עם שמנת קפה והתבלינים ומוסיפים את רסק הפרי.
ממלאים את הפירות ומקשטים בפרוסת לימון או תפוז. מגישים קר.
מתכוני האפרסמון באתר:
סלט אפרסמון מתוק או מלוח –
אפרסמון בבלילה –
האפרסמון – גם טעים גם בריא