חגיגה לאוהבי הפטריות, מרק המשלב בתוכו מספר סוגי פטריות, מרק המתאים לכל עת ולשילוב בכל ארוחה.
430_marak_pitriot_id=866_01.jpg
החומרים:
2 כפות שמן
100 גרם פטריות שמפניון חתוכות לשמיניות
100 גרפ פטריות פורטובלו חתוכות לרצועות
100 גרם פטריות יער פרוסות
200 גרם טופו קשה פרוס לרצועות
2 כפות סויה
1 כפית אבקת מרק בטעם עוף
מים
אופן ההכנה:
מטגנים בסיר את הפטריות כ-10 דקות על אש נמוכה עד שכל הנוזלים התאדו.
מוסיפים את הטופו ומטגנים אותו קלות.
מוסיפים את הסויה, אבקת המרק והמים נותנים למרק להסמיך קלות.
מוזגים לכלי הגשה ומקשטים בעירית קצוצה.
בתיאבון.
מוגש באדיבות טיראן מערכות מזון ואתר נש”ר – נשים ברשת