מאפינס בננה ואגוזי מלך
מאפינס בננה ואגוזי מלך
המצרכים
3 בננות בשלות
1/2 כוס סוכר לבן
1/2 כוס סוכר חום
2 ביצים
100 גר’ חמאה או מרגרינה מומסת
1 כוס קמח לבן
1 כוס קמח מלא
1 1/2 כפיות אבקת סודה לשתיה
3 כפות ריויון או לבן
2/3 כוס אגוזי מלך קצוצים בינוני
מועכים את הבננות בקערה למחית חלקה, מוסיפים את שני סוגי
הסוכר ומערבבים היטב, מוסיפים את החמאה המומסת והביצים ומערבבים, מוסיפים את תערובת הקמח הריויון והאגוזים ומערבבים רק עד שהתערובת נראית רטובה.
מניחים עטרות נייר בתבנית שקעים למאפינס מניחים כמות מהתערובת עד לגובה 2/3 גובה השקעים ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני נמוך כ- 15 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש.
מוציאים ומצננים.
http://www.cakes-r-us.com