Site icon מתכונים כאן ישראל

מרק ירקות מהיר

מנת מרק מרהיבה להגשה. המרק משופע בסוגים רבים של ירקות, עשבי תיבול ופסטה, ארוחה מלאה משביעה לימי החורף הקרירים.
מרק ירקות מהיר
430_marak_yerkot_id=745_01.jpg

(4-6 מנות)
זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול: 30 דקות

מצרכים

3 עגבניות גדולות (כ-500 גרם) בשלות, קלופות וללא גרעינים חתוכות לקוביות
½ – 1 כוס גרגירי תירס
½ –1 כוס פרחי ברוקולי
½ – 1 כוס פרחי כרובית
½ כוס פרוסות גבעולי סלרי
½ כוס קוביות גזר
4-6 כוסות מים ואבקת מרק בטעם זך
צרור עשבי תבלין: פטרוזיליה, גבעול סלרי ושמיר
1 קופסת שעועית לבנה משומרת ומסוננת (כ- 250 גרם לאחר הסינון)
1 כוס פסטה קטנה יבשה
מלח
פלפל שחור

להגשה:

תערובת של עלי בזיליקום קצוצים, כמה טיפות שמן זית ושום כתוש

אופן ההכנה:

1. בסיר עמוק שמים את כל הירקות הטריים, יוצקים את המרק ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מוסיפים את צרור עשבי התבלין, מתבלים, מכסים ומרתחים במשך כ-15 דקות.

2. מוסיפים את השעועית המסוננת והפסטה ומערבבים בעדינות. אם יש צורך, מוסיפים נוזלים. ממשיכים לבשל עד שהפסטה מוכנה (10 – 15 דקות).

3. מוציאים את עשבי התבלין, מתקנים את התיבול לפי הטעם ומגישים עם תערובת הבזיליקום ולחם טרי.

לבריאות.

המתכון מובא מאתר מועצת הירקות

Exit mobile version