שימו לב: אבוקדו שאינו בשל הינו רעיל. מדעני Shizuoka University ביפן גילו שאכילת אבוקדו עשויה להגן על הכבד
כדאי לדעת על האבוקדו; למשל, שמן האבוקדו, עמיד לאורך שנים. הוא עשיר בויטמין A, ויטמיני B וויטמין E ובחומצות אמינו. בין היתר משמש שמן האבוקדו לטיפול בשיער, תחליב לידיים ולעור, סבונים עדינים ומשחות פנים. מדעני Shizuoka University ביפן גילו שאכילת אבוקדו עשויה להגן על הכבד, להפחית כולסטרול ולסייע בהגנה על המוח. אז קדימה להכנת המתכון הצמחוני;
החומרים;
אבוקדו בשל
2 תפוחי-אדמה
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
אופן ההכנה;
מקלפים את תפוחי-האדמה, חותכים לרבעים ומבשלים בסיר מים במשך כחצי שעה, עד להתרככותם.
מעבירים את תפוחי-האדמה לקערה, ומוסיפים לקערה גם את תוכן האבוקדו.
מועכים למחית, מוסיפים את התבלינים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
המתכון הובא באדיבות שבועון אנונימוס.