ההנחיות לאוכלוסיה ב”קבוצות סיכון”
על-פי משרד הבריאות: “ביצים מהוות מזון איכותי בעל ערך תזונתי ולהן מקום חשוב בתפריט היומי, אך, כמו בכל מוצר אחר, כדי להבטיח ולמנוע זיהומים במזון יש לדאוג לכל שלבי הטיפול הנאותים בביצים”.
ההנחיות כוללות את התחומים הבאים: רכישת ביצים, הובלת ביצים ואחסונן, טיפול בביצים, בישול ביצים לאוכלוסיה ב”קבוצות סיכון”, הגשה של ביצים ושימוש בביצים קפואות ובאבקת ביצים.
למעוניינים, ניתן למצוא את ההנחיות במלואן באתר משרד הבריאות:
לאתר ועוד על ביצים תוכלו למצוא כאן במדור נעים בבית בכתבה מקיפה – לחצו כאן