mafe02.jpg
430_oga_ongarit_01.jpg
החומרים:
4 ביצים
½ כוס סוכר
2 כפות קקאו
100 גרם שוקולד מריר
½ כוס אבקת סוכר
½ 1 שקיות שמנת מתוקה
1 חבילת אבקת גלטין מומסת ב 1 כף מים חמים
אופן ההכנה:
להקציף את הביצים, הסוכר והקקאו .
לצקת ל 2 תבניות מלבניות גודל זהה (30 X 20 ס”מ) ולאפות כ 10 דקות.
להמיס את השוקולד מעל גבי אדים.
להוסיף את אבקת הסוכר ולבחוש.
לצנן מעט את התערובת ובינתיים להקציף את השמנת.
להבליע את הקצפת בתערובת השוקולד המומס.
להוסיף את הג’לטיו המומס ולבחוש היטב.
להניח שכבת עוגה אחת על גבי צלחת ולמרוח מעליה את הקרם.
לכסות בשכבת העוגה השניה.
לשמור במקרר.