מתכונים כאן ישראל

רוטב יין לבשר

והפעם, רוטב יין מיוחד ומתובל, שילווה את החלק הבשרי בארוחה
 רוטב יין לבשר
רטבים העשויים מיין אדום איכותם תיקבע לפי איכות היין ממנו הם עשויים, עשבי התיבול המתלווים לתהליך הכנת הרוטב מוסיפים ארומה וטעם שאינו משתלט על ניחוח היין אלא מתלווים אליו כמו שושבינים לחתן וביחד הם מעניקים לנתח הבשר משנה טעם ועסיסיות.

wine-saoce_180k-n_01.jpg
החומרים:

½ כוס יין אדום או לבן
¼ כוס חומץ
טרגון
שום
פטרוזילנון
פלפל שחור
½ כפית סוכר

אופן ההכנה:

1. מרתיחים את היין בסיר קטן

2. מוסיפים ¼ כוס חומץ, שום, פטרוזילנון קצוץ, סוכר, קורט טרגון ופלפל שחור; מבשלים כ- 20 דקות על אש נמוכה.

3. מסירים מהאש, ולפני ההגשה מערבבים עם הרוטב הטבעי של הבשר.

בתיאבון ולבריאות!

מובא מאתר מכון וינגייט מאת ענב ברגר-שמש, תזונאית קלינית.

Exit mobile version