מתכונים כאן ישראל

פשטידת תפוחי-אדמה כשרה לפסח

קחו בין היתר 5 תפוחי אדמה, תקלפו ותבשלו במים רותחים כ-20 דקות, עד להתרככותם. סננו, העבירו למעבד מזון עם שאר החומרים ותקבלו פשטידת תפוחי-אדמה כשרה לפסח
פשטידת תפוחי-אדמה כשרה לפסח
פשטידת תפוחי-אדמה כשרה לפסח. צילום אנונימוס

החומרים;

5 תפוחי-אדמה בינוניים (1 ק”ג)
300 גרם טופו (גוש)
8 שיני שום
2 כפות שמן
חצי כוס שמיר (עלים בלבד)
חצי כוס פטרוזיליה (עלים בלבד)
כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור

אופן ההכנה;

מקלפים את תפוחי-האדמה ומבשלים במים רותחים כ-20 דקות, עד להתרככותם.

מסננים, מעבירים למעבד מזון עם שאר החומרים וטוחנים עד לקבלת תערובת חלקה.

מעבירים לתבנית משומנת, מהדקים ואופים בחום בינוני במשך כשעה.

הערה: אם משתמשים בתבנית סיליקון – אין צורך לשמן את התבנית.

_________

המתכון הובא באדיבות שבועון אנונימוס.

Exit mobile version