מתכונים כאן ישראל

סלט טונה טריה AhiPoki

בשר הטונה הטרי נחשב למעדן, כשהוא נאכל נא. אפשר גם לצרוב אותו בגריל או במחבת ברזל כבדה, אך יש להקפיד שלא להגזים בבישולו, כך שהנתח יישאר נא במרכזו
סלט טונה טריה AhiPoki
קיימים מספר זנים של טונה,אך רק ארבעה סוגים מתוכם נחשבים בעלי איכות קולינרית גבוהה והם: Big eye, Blue fin,Yellow fin, Albacore

הנה לכם, מתאבן לארבעה סועדים;

AhiPoki appetizer_180k-n_01.jpg

מצרכים:

350 גרם טונה טריה רצוי מסוג Yellowfin
120 גר’ בצל אדום
4 כפיות שבבי בצל או בצל ירוק חתוך
1 כפית מלח
1 כפית שמן שומשום
3 כפיות רוטב סויה
1/4 כפית פלפל צ’ילי גרוס
2 ספלים חסה קרועה (לקרוע לפיסות ביד ולא בסכין)

אופן ההכנה:

לחתוך את הטונה לקוביות קנות ולערבב עם כל המרכיבים למעט החסה.

לחלק את החסה ל-4 גביעי מרטיני, ולהוסיף לכל כוס את תערובת הטונה שהכנו קודם.

לקשט את המנה בזית ירוק, בצלצל פנינה ופלח לימון

Exit mobile version