מתכונים כאן ישראל

פיצה ייחודית לט”ו בשבט – ברוסקטת פירות יבשים

רשת המסעדות האיטלקיות “סבארו” מגישה לגולשי האתר מתכון ייחודי לחג
פיצה ייחודית לט
pizza dry-fruit_t180k-n_01.jpg

רכיבים לבצק:

10 גרם שמרים
1 1/2 כפות שמן
200 גרם קמח
קורט מלח
70 CC מים

רכיבים לציפוי:

10 גרם חמאה
45 גרם גבינת ריקוטה
20 גרם גבינת מוצרלה
4 שזיפים מיובשים (לא מסוכרים)
3 תאנים יבשות (לא מסוכרים)
קומץ צימוקים שחורים
2 שזיפים מיובשים מגולענים

אופן ההכנה:

מרדדים את הבצק לקוטר של 25 ס”מ.

ממיסים את החמאה, מושחים אותה על הבצק ומוסיפים את גבינות המוצרלה והריקוטה ומסדרים את הפירות היבשים על גבי הבצק במעגלים.

אופים בתנור עד להשחמה ולאחר האפייה מושחים את השוליים של הפיצה בחמאה.

Exit mobile version