מתכונים כאן ישראל

מעדן תרד במחבת עם ביצים ושמנת

וריאציה טעימה, מפתיעה ומיוחדת לשקשוקה – ללא עגבניות. מומלץ לימי החורף הקרים ולנגב עם לחם לבן
מעדן תרד במחבת עם ביצים ושמנת
Spinach omelet_180k-n_01.jpg

מצרכים:(ל-8 – 10 מנות)
זמן הכנה; 20 דקות

60 גרם חמאת תנובה
5 כפות שמן זית
1 בצל גדול קצוץ דק
4 שיני שום קצוצת
1/4 1 ק”ג תרד קצוץ גס
מלח, פלפל שחור טחון טרי
1 מכל שמנת לבישול 15% מסדרת השף הלבן
5 ביצים
פפריקה חריפה לפי הטעם

אופן הכנה:

1. ממיסים במחבת כבדה חמאה ושמן, מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד שיזהיבו.

מוסיפים את התרד מתבלים במלח ובפלפל, מכסים את המחבת ומבשלים עד שהתרד רך והנוזלים יתאדו.

2. מוסיפים את השמנת ומערבבים, מבשלים עד שהרוטב יסמיך טועמים ומשפרים תיבול.

3. צרים במחבת 5 גומות שוברים את הביצים ומחליקים כל ביצה לגומה נפרדת.

זורים מעל מעט מלח פלפל ופפריקה.

מכסים את המחבת ומבשלים עד שהביצים מתייצבות והחלמונים עדיין רכים.

מגישים עם לחם טרי.

בתאבון ושיהיה לכם חם ונעים!

מוגש באדיבות אתר השף הלבן

Exit mobile version