להגיש את העוף במרכזו של לחם אינג’רה או על לחם בסגנון מערבי.
בשר או עוף בתפריט האתיופי הם דבר נדיר , בדרך כלל הארוחה כוללת מאכלים מסוגים שונים של דגנים וקטניות החל מהלחם המסורתי, ה”אינג’רה” ועד למגוון מטבלים, מאכלי קדירה, ומחיות כאן מוגש לכם תבשיל קדירה הכולל בשר עוף וכמובן הפלפל החריף הבלתי נפרד מרוב מאכלי העדה האתיופית
החומרים:
עוף בינוני, חתוך לחתיכות קטנות
בצל גדול חתוך
מרגרינה או שמן לטיגון
כף מלאה פלפלים אדומים חריפים
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כמות
1.4 כפית ג’ינג’ר
1/4 כפית קרדמון(הל)
1/2 כפית רוזמרין טחון
1/4 כפית שום כתוש
מספר שיני שום מגורדות
קופסא קטנה רסק עגבניות
אופן ההכנה:
לטגן את הבצל עד שזהוב קמעה, להוסף את ה פלפלים האדומים החריפים, פלפל שחור, כמון, ג’ינג’ר, קרדמון(הל). להמשיך לטגן ביחד על אש נמוכה, תוך כדי ערבוב מידי פעם.
להוסיף את רסק העגבניות, להכניס את העוף ולערבב עם 2 כוסות מים, ולבשל על אש בינונית למשך כשעתיים.
חצי שעה לפני שהעוף מוכן, להוסיף את שיני השום.
להגיש את העוף במרכזו של לחם אינג’רה או על לחם בסגנון מערבי.
מוגש באדיבות מתכוני אתר זולו